Post by proboptresevbook on Feb 24, 2022 3:48:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато кристалів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Було б добре... Якби це не зайняло так багато часу, щоб зробити щось. І у вас ніколи не буде ресурсів, необхідних для оновлення бункера чи чогось іншого. Тож вам доведеться витратити ті кілька діамантів, які у вас є. Інакше все займає години. Видалення
дуже проста ця гра - минає час
усунути проблему, пов’язану зі зберіганням в сараї
дуже погана гра ми не можемо зберегти гру в цій грі😠😠😠😠😠😠😠 ми не можемо створити обліковий запис у цій грі😭😭😭😭
Важко зібрати гроші, мені довелося так довго чекати, тоді продажний приз занадто низький 😥
Це дуже гарна гра
ця гра є проблемою лише зі зберіганням
Не так добре
Гра бомба все скачивайте
Пристрій повинен постійно висіти
Не адекватний і не ефективний
😍😍😍👍👌
Це краще, ніж інші ігри, і трохи нудно
ваше останнє оновлення не корисне. Я не можу зібрати інструменти або все, будь ласка, оновіть гру
Це супер гра 😘
непогано
Farm Town Village Build Story የተለመደ hcrq
Farm Town Village Build Story Nezahtjevne igre gmu
Дуже гарна гра та фермерство в моєму хобі
Гра дуже погана,👎👎👎😩🙁🥵 Альфа
Гра бомбезна а ті хто пиши погані відгуки, вони просто писати не вміють.😀😄😃
все ще намагається вирішити
легка та весела гра.
З моменту останнього оновлення його просто багато реклами та загальна трата часу на гру, тому видаліть і рухайтеся далі, тепер навіть зірки не варто
Щоразу, коли ви досягнете 14 рівня вище, особливо після того, як ви побудували магазин, гра вішається. Я це ненавиджу.
понравилась
Farm Town Village Build Story Dažādas spēles lkc
GOOGLE не підключається для збереження даних гри.Я звернувся до Google, і там сказали, що ВИ, розробник, маєте вирішити цю проблему з вашим додатком. Я надіслав електронні листи, і я бачу, що ви не бажаєте допомогти та вирішити цю проблему, але, як завжди, вимагаєте наших грошей за безглузді оголошення про пропозиції, які постійно з’являються. Навіщо робити покупки, якщо ми не можемо зберегти прогрес гри! Ви б нарешті вирішили проблему? !!
👍
У цій грі до фотографії додається фотографія газети, але в цій грі немає такої газети, як голова, тому я поставив їй дві зірки.
बहुत समय लगता है
Це дуже гірше
У цій грі у мене помилково є 2 однакові предмети, але я не зміг знову продати... Я дуже розчарований цим.
Ігра клас
Disney Frozen Free Fall Games თავსატეხი vko
ХОРОША ГРА☺😊👑 Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ ☺😊👑
农场:农村之快乐故事 休閒 tme
І діалектів
Кращі фермерські ігри для мене
Це нудна гра
Гра супер, але щоб так можна було продати товар без черг, завжди невистачає місця, щоб щось виростити або купити
Ця гра хороша