Post by proboptresevbook on Feb 24, 2022 3:39:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
Semnal slab și slab
multa distractie. strălucitor colorat și captivant. functioneaza grozav.
Acest joc s-a terminat și vă lasă să puneți în joc și o jumătate de oră din site-ul dvs. și un bun
糖果狂熱 休閒 nqdk
Distractiv de jucat, dar atingerea ecranului este adesea inexactă. Glisările efectuate sunt adesea oprite. Nu există comunitate.
Este doar complicat să descrii bomboane uneori. Pentru că nu este deloc ușor special această etapă sunt blocată în ea
Joc mai captivant, dar bun
Acest joc este atât de frumos, revigorant și captivant
Jocuri bune, dar la multe reclame
În mod normal, joc frumos, cred că e mai bine decât Candy Crush!! Candy Crush Bcoz are atât de multe niveluri dificile și, de asemenea, caracteristici de vieți tulburătoare, nu are vieți și niveluri foarte dificile!! 😁
joc foarte bun, dar am o problemă că sunt prea multe reclame.
Este un joc foarte distractiv și îmi place că ai cât mai multe șanse să joci un nivel chiar dacă eșuezi
Acesta este un joc bun, dar nivelul 4 -31 este imposibil de trecut, a trebuit să dezinstalez.
Este foarte bun, dar totuși conține o mulțime de reclame
Este un joc bun, dar cred că ar fi mult mai bine dacă ar avea booster și mai multe stimulente pentru a juca.
Candy Fever Gündəlik inhb
are nevoie de piese mai mari
prea multe reclame
Ca
Este frumos dar ma scoate din răbdării ba se blochează ba o ia de la primul nivel
aceasta este o joaca foarte buna
M-am plictisit de asta, plus că a durat ceva timp 2 gt it 2 run b4 aș putea de fapt gt 2 să-l joc
Este un joc plictisitor, băieți, este un joc foarte catarg😃😃😂😂😁🐭🐭🐭🐭
Nu e rău, de fapt îmi place, este un joc bun de jucat la bord.😚
Das Ist fol cool
este mic și mă face să-mi obosesc ochii
Este nevoie de prea mult timp pentru a descărca și decât trebuie să-l descărcați cel puțin 3-4
Joc grozav, îmi place foarte mult cum îmi menține mintea tânără. Am 64 de ani și încep să am probleme cu minoria. Mulțumiri
Foarte frumos joku
Nu pare a fi foarte provocator
Multe reclame!
Prea multe adaosuri... vreau sa joc un joc, nu sa ma uit la adaosuri... dezinstalate .... 👎
Candy Fever ミニゲーム rkd
Este o experiență incredibilă, mai ales pentru că a fost atât de simplă. și tocmai am descărcat-o și am ajuns deja la nivelul 4, chiar îi dau cu degetul mare.😉
Chaos Road: Combat Racing 動作 nqeh
Imi place! Nu sunt cu adevărat în astfel de jocuri, dar acest lucru nu m-a dezamăgit. Animațiile, efectele sonore și provocările, totul este perfect. Neted.
Acesta este un joc bun, dar când nivelurile câștigă jocul devine ușor și mai ușor, așa că am dat 4 stele
Este frumos și plăcut
Prea multa publicitate in jocul meu!!!😕 Îmi rupe viteza și mojo!!
Simt că aceasta este o aplicație deghizată ca un joc pentru a face publicitate pentru alte aplicații. nu am avut niciodată atâtea reclame pop-up.
bun jocul
e bun dar prea usor
Este foarte swyts
Nivelul 51 este imposibil, crește numărul de mișcări
Acest joc este singurul pe care l-am găsit că este super provocator, ritmul său rapid, nici un taur, nu prea mă adaugă pur și simplu ameliorarea stresului pentru mine.
Joc distractiv... Destul de relaxant, cu excepția rundelor cronometrate... Nu-mi plac
Bun până acum, dar cu multe reclame. Asta e enervant.
L-am descărcat dar nu se deschide
funcționează bine pentru mine, deoarece pot descărca multe aplicații diferite
Îmi plac toate culorile strălucitoare din grafică. Jocul este distractiv și relaxant! Un joc de cinci stele! 😊