Post by proboptresevbook on Feb 24, 2022 3:26:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apollo Justice Ace Attorney ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apollo Justice Ace Attorney IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati mnoge tipke ▞▞▞
▞▞▞ Apollo Justice Ace Attorney 2022 version ▞▞▞
Kao phinex wright 😎
plačem dok igram ovo....
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzle hez
Kad bi nam capcom mogao dati trilogiju odvjetničkog asa, to bi bilo super
Odigrao sam prvi dio prvog slučaja i volio sam upravo ono što sam želio
Sjajna igra, Capcom nikad nije dao priliku androidu i koristio je izgovor za lijeno piratstvo. Iako se iOS može razbiti za nekoliko minuta.
Kupio sam ovu igru misleći da bi bila dobra igra za igranje izvan mreže, dok je to odlična igra, potrebni su vam podaci da biste je igrali i dok se to ne popravi moja ocjena će ostati 3 zvjezdice
Apollo Justice Ace Attorney Adventure hpe
Kupio sam ga uglavnom da bih pokazao podršku seriji koju jako volim. Moja omiljena Capcom franšiza. Molim Capcom, morate lokalizirati Investigations 2 i Great Ace Attorney. Znam da vjerojatno nećete, ali obožavatelj može sanjati.
Absolutely Enjoyable: Apollo Justice Ace Attorney je 4. igra u seriji Ace Attorney. Kupio sam igru ne znajući ništa o seriji, ali brzo sam naučio da je ova igra odlična u svakom pogledu. Kontrole su jednostavne, igra je solidna i priča je nevjerojatna. Grafika je lijepo nacrtana, a likovi imaju svoje jedinstvene osobnosti. Postoje samo dva broja, jedan manji i jedan veći. Manji problem je brzina kadrova koja je malo pogrešna, ali meni nije važno, ali veliki problem koji imam je da vam je potrebna internetska veza da biste pokrenuli igru. To je nepotrebno za ovu igru. Ali osim toga, ovo je sjajna igra, mislim da je jedna od najboljih igara na Android tržištu i da je vrijedna vašeg vremena
Apollo Justice Ace Attorney Abenteuer dtge
To je Ace odvjetnik! Na Androidu! Kako je to super? Nije najbolja igra za početak ako ste potpuno novi u seriji, ali ako imate samo Android uređaj, u ovom trenutku ne možete puno učiniti po tom pitanju. Do sada nisam imao nikakvih problema. Igra dobro radi na mom ZenFoneu 2. Prenesite i ostatak serije na Android!
Glupa igra treba WiFi. Također, vrlo čudan tretman lika koji je doslovno maloljetan...
Dobro
Nije loša adaptacija za android
Beanix je tata smeće i zvijezda na mom nebu.
Apollo Justice Ace Attorney Avventura lif
Siguran sam da igra radi sasvim dobro, ali nema podršku za kontroler. U današnje vrijeme smatram da bi većina mobilnih igara trebala, pogotovo ako su nastale na platformama temeljenim na kontroleru. Samo iz tog razloga moram dati ocjenu 2 zvjezdice.
Na stranu priču/igra (svaki Ace Attorney ima 5/5 IMO), ovaj Android PORT zaslužuje 5/5 u odnosu na AA5(DD) AA6(SOJ). PROS Prekrasne 60FPS animacije HD grafika Prekrasan, RADNI audio (Shvatit ćete na što mislim ako igrate AA5 i AA6 na mom Android uređaju) Phoenix Wright je najbolja, zrelija/uglađena verzija sebe u usporedbi s Phoenixom Wrightsom iz AA1 do AA6
Sama igra je zabavna. I. Trilogiju još nisam završio pa ne mogu puno uspoređivati. Negativi bi bili čudni prijevodi na engleski koji nisu ni blizu razine trilogija na PC-u. Nije loše, ali postoje čudni odabiri riječi koje bi igrača mogle zbuniti... Ovo je zapravo važno jer se radi o igri o detaljima, a informacije koje vam se daju kroz tekstualni dijalog. Ipak preporučam. Oh također, minus zvijezda za prisilni DRM!!!
Kupio sam ovo kako bi podržao prijenos ostalih ace attorney igara na Android. Fantastična igra i fantastičan HD remake.
Posljednji slučaj čini da se sve isplati kada povežete sve tragove zajedno.Ova verzija ima odličnu grafiku bolju od one ds i dobra je
Lijep ulazak u seriju, obožavan gotovo svaki trenutak od početka do kraja.
Tako je Ace Attorney konačno stigao do Androida. Aleluja! Ovo je fantastična serija koju sam igrao još od originalnog izdanja na Nintendo DS-u. Ovdje imamo Apollo Justice. To je 4. ulazak u seriju Ace Attorney. Neka vas ne zavara činjenica da je ovo 4. ulazak u seriju, njezina radnja nije povezana s originalnom trilogijom (uz nekoliko kimanja i namigivanja za starije obožavatelje) Ovu igru morate igrati, ima fantastičan tekst i karakteri i pravi osjećaj za pravdu. Kupi sada.
Dobra igra
Fantastičan mobilni remaster Apollo Justice, četvrte igre u seriji Ace Attorney. Ako niste igrali originalnu trilogiju s Phoenixom Wrightom, vjerojatno ćete se osjećati prilično izgubljeno što se tiče radnje i likova, pa vas molim da to prvo učinite (remaster trilogije je na 3DS-u i iOS-u, a original izdanja su na DS). Prilično sam sretan što vidim kako se Android ovaj put zaljubio.
Ovo mi je prvi put da igram kroz Apollo Justice i po onome što sam do sada vidio, odradili su fantastično dobro odrađen posao na portu s DS-a na mobile. Mogu preporučiti svakom obožavatelju Ace Attorneyja da uzme ovu igru ako je propustio ili želi ponovno pogledati remake. Samo prvo provjerite je li vaš uređaj sposoban za pokretanje!
Zabavna igra, zanimljive misteriozne priče s preokretima.
Što više reći? 4. igra u seriji Ace Attorney na Android platformi!! Izvrsno za ljude koji su to propustili na Nintendo DS
Kontrole nisu bile nevjerojatne, ali igra i dalje govori sama za sebe. Sjajan dodatak seriji Ace Attorney i obavezan za prijenosne igre s dobrom, dubinskom pričom
Sjajna aplikacija. Iako cijenim potrebu za zaštitom od piratstva, činjenica da je potrebna provjera mreže kada pokrenem aplikaciju pomalo je neugodna, pogotovo jer detalji aplikacije ne spominju ništa o tome.
hvala ti Klavier Gavin
on 🥺🥺💛
Korištenje površine zaslona moglo bi se bolje prilagoditi za telefon jer su okviri na dvije strane ogromni. Međutim, i dalje ga volite. Također treba poboljšati energetsku učinkovitost, igra nema previše kompliciranu grafiku, ali mi brže troši bateriju od onih koji imaju.
Definitivno se isplati
Izvrsno. To je moje prvo iskustvo sa serijom i dobio sam puno više od očekivanog. Ponekad se igranje čini pomalo isforsiranom, ali to je više nego nadoknađeno ostalim. A sveobuhvatna priča je samo solidna
Remek djelo. Više. To je sve.Najbolja igra najbolji odvjetnik