Post by famchilddozacum on Feb 5, 2022 3:35:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieredze bez maksas ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Nedaudz atkārtojas, bet nekļūdās, iet gludi, dažus līmeņus praktiski nav iespējams nokārtot bez īpašajiem bonusiem.
Patika koncepcija un spēle. Man riebās reklāmas un tas, ka jūs nevarat tās apturēt. Kāpēc gan neiekasēt pienācīgu cenu un ļaut man spēlēt. Tagad viss, kas jums jādara, ir es atinstalēju kaitinošu spēli ar lielu potenciālu.
Laba spēle, bet nepieciešama atjaunināšana, jo esmu nonācis līdz beigām un pabeidzis visus pieejamos līmeņus.
Nepatika. Ir līmeņi, kuriem nav noteikts laiks, taču kāda iemesla dēļ jūs tiekat apturēts, kamēr klienti joprojām atrodas rindā, un tiek teikts, ka neesat ieguvis pietiekami daudz klientu. Kļūst neticami grūti, piemēram, virtulis, manuprāt, viņi vienkārši padara neiespējamu spēlēt bez jaudas ups. Ja es nevarēšu spēlēt spēli, neizmantojot tās, es nespēlēšu. Atinstalēta.
Crazy Chef: Food Truck Game Παιχνίδια arcade vrep
Tikai 1 zvaigzne, jo tā netiek pareizi instalēta manā tālrunī 3 reizes es mēģināju lejupielādēt 4. reizi pēc 500 mb zaudēšanas es saņēmu šo spēli. Bet tas ir patiešām patīkami spēlēt labu darbu, taču tas bija kaut kas cits.
Crazy Chef: Food Truck Game Arkada zfs
Tas ir vienlīdz jautri un izaicinoši. Es tikai vēlos, lai mums būtu draugi, nepievienojot tos Facebook; mēs nevēlamies dalīties ar svešiniekiem personas informāciju, kurā ir iekļauts mūsu vārds. Ja citas spēles ļāva to lietotājiem iegūt draugus un pat izveidot komandas spēlē, nepievienojot cilvēkus FB, es domāju, ka to var izdarīt arī jūsu izstrādātāji.
Vīlies. Es sasniedzu 91. līmeni un kādu iemeslu dēļ nevaru iet tālāk, jo līmenis nereaģē uz to, ka es pieskaros ekrānam. Es pieskāros ēdieniem, un tas nereaģēja un zaudēja dzīvības, jo ēdiens sadega un zaudēja klientus. Esmu iztērējis vairāk nekā divdesmit dolārus šai spēlei, un tagad tā nedarbojas 91. līmenī. Smh
Instalēta n spēlēta. Spēle jauka n atkarība sākumā spēlēja, bet, kad jūs sākat LVL uz augšu vairāk, tas sniedz jums grūti veids, kā sekot līdzi, lai konkurētu ar izaicinājumiem ilknis cooking n kalpot. Ieteiktu spēles veidotāju n izstrādātāju komandai, lūdzu, atjauniniet spēli ar labāku motivāciju spēlēm par jauniem notikumiem katru nedēļu vai reizi mēnesī n atvieglojiet vienkāršus veidus, kā sasniegt lvl bez stresa n 4 pārliecinieties, ka spēlētāji paliks un turpinās spēlēt, tas ir 4 pārliecināts. Nevaru piešķirt 5 zvaigznes, jo spēles sākumā ir garlaicīgi un lvl rodas stress, tāpēc es pametu spēli. Sry.
patīk spēle, taču vienā reizē bija tik daudz reklāmu, tās pārsita slīdēt, un mans tālrunis kļuva traks un izplūda, man bija pilnībā jārestartē tālrunis, lai tas pārtrauktu atinstalēšanu, līdz tiks novērstas reklāmu kļūdas.
Tā ir laba spēle, bet jums ir kaut kas jāuzlabo. Jums ir jāpievieno dažas lietas, piemēram, būs pilsēta, un, apkalpojot klientus, jūs varat uzlabot savu restorānu un, kad tas būs max, jūs pārcelsities uz citu pilsētu. laba spēle.
Es gribu piešķirt 5 zvaigznes, bet es domāju, ka šī spēle nav to pelnījusi, kāpēc? jo es nevaru lejupielādēt jauno 41. līmeņa restorānu, es mēģinu tik daudz reižu, un vienmēr tiek teikts, ka atvainojiet, nevar izveidot savienojumu ar serveri, lūdzu, pārbaudiet savienojumu un vēlāk mēģiniet vēlreiz. lūdzu, novērsiet šo problēmu, un es piešķiršu jums pilnīgas zvaigznītes, ja vairs nav problēmu un viss jaunais restorāns jau ir labots, nevis lejupielādes grūtības.
Spēļu krāpšanās neļaus jums iegūt visus punktus, lai veiksmīgi pārietu uz nākamo līmeni, jo tas nedod jums visus bonusa punktus, kad noklikšķināt uz ēdiena, tas vienkārši vēlas, lai jūs maksātu par papildu dzīvībām un dimantiem briesmīga spēle lielais dzēšana
Es tikko lejupielādēju šo spēli pirms pāris dienām, un tā ir patiešām jautra un aizraujoša! Tomēr es sasniedzu tikai 16. līmeni, un tas neļauj man izveidot savienojumu. Tas man nepārtraukti sniedz ziņojumu, ka man nav interneta savienojuma. Man ir interneta savienojums, un man nav problēmu ar citām spēlēm un lietotnēm. Lūdzu, novērsiet problēmu, lai es varētu turpināt baudīt šo spēli, paldies!
jautra spēle. līdz jūs saņemat vienotības reklāmu un tas netiek ielādēts vai neļauj atgriezties. tāpēc jums ir jāslēdz spēle. tik nomākta.
Šī spēle ir patiešām laba. Bet viņiem ir jāierobežo reklāmas. Tā ir viena un tā pati reklāma KATRU reizi un diezgan kaitinoša un nepiemērota. Arī daži līmeņi ir paredzēti, lai jūs varētu zaudēt, tie padara neiespējamu uzvarēt. Viņi neapzinās, kad man beidzas dzīvības, es došos uz nākamo spēli un mazāk laika viņiem. Viņiem ir jāuzlabo savas reklāmas un spēles. Es saprotu, ka viņi vēlas to padarīt par izaicinājumu, bet dažus patiesībā nav iespējams uzvarēt.
Dārgakmeņi ir ļoti kaitinoši, jo īpaši tāpēc, ka jūs tos nopelnāt un pēc tam vajag naudu, lai atvērtu krājkasīti, lai gan gaidījāt 12 stundas? BS. Turklāt fantastiska spēle.
Jautri un izaicinoši. Jums ir jātērē reāla nauda, taču, ja vēlaties, lai jūsu dimanti nonāktu krājkasītē, kas jums ir jāiegādājas. Vai arī spēle kļūst ļoti lēna.
Es piešķiru tai tikai 1 zvaigznīti, jo tā ir lieliska spēle, un tā var būt tik laba, bet es vienkārši aizkavēju kļūdas, kad tā atgriežas pie ikdienas standarta, es piešķiru 5* 1, ir slikta aizkave, kad dzenskrūve iekustas un skaitītājs nokrītas un ēdiens tiek gatavots, un jūs piesitiet tam 100 000 reižu, tas darbojas 2 katru reizi, kad es atveru līmeni, tiek parādīts atdalīšanas elements, un tas avarē pēc 3. līmeņa, turpiniet labi strādāt, ceru, ka varēsit atgriezties 1. dienā.
Crazy Chef: Food Truck Game આર્કેડ eqt
Kopš viņi pievienoja jaunus līmeņus, spēles nedarbojas! Jūs nevarat izņemt ēdienu no katla, kad tas ir gatavs. Tātad ēdiens deg un turpina degt, neatstājot iespēju to izmest vai pabarot klientus. Papildus tam jūs zaudējat līmeni un savu dzīvi. Viņiem tas ir jānovērš pēc iespējas ātrāk, pretējā gadījumā es atinstalēju!
Es atjaunināju lietotni tikai šodien. Viss bija ideāli līdz šai problēmai ar Japānas satura lejupielādi. Es vienmēr esmu iestrēdzis ar 10 procentiem ar lejupielādi. Un es zvēru, ka tas nav mans interneta savienojums.
Man tas patika līdz 50. līmenim, es nevaru tikt tam garām, neiztērējot dimantus, un tiešām nav iespējams tos iegūt, netērējot naudu. Tas bija jautri, kamēr tas ilga. Jūs varat spēlēt iepriekšējos līmeņos, un tie ir jautri, bet progresēšana man traucē darījumu. Esmu mēģinājis apmēram 10 vai vairāk reizes, un man vienkārši pietrūkst laika. Mēģināju vairākas reizes ar dažādiem pastiprinājumiem, bet, ja man būs jāizmanto visi mani pastiprinājumi katrā līmenī, es vienkārši atsitīšu to pašu ķieģeļu sienu.
Crazy Chef: Food Truck Game Trò chơi điện tử bmjn
Man patīk tas, ka tas dod jums iespēju nopelnīt dimantu, par to samaksājot, man nepatīk spēles, kas ir bezmaksas, bet vēlas, lai jūs maksātu par lietām, lai pārietu uz nākamo līmeni
Man patīk šī spēle, taču varu tai piešķirt tikai 3 zvaigznes, jo pēc noteikta līmeņa pabeigšanas tā man vienkārši izslēgsies! tāpēc man ir atkārtoti jāielādē spēle, un jaunākajam līmenim, ko esmu pabeidzis, tas būs jāatkārto no jauna. bet izņemot to, es mīlu spēli.
Crazy Chef: Food Truck Game Arcade jbqi
Tomēr man patīk spēle; pēdējā laikā attēli netiek rādīti, un es nevaru spēlēt loose lifes un boost.
Dažreiz jūs nevarat būt pietiekami ātrs, lai pārvarētu līmeņus, jums ir dažas reizes jāskatās reklāmas, lai tiktu pāri līmenim, ir tādas sāpes, izņemot to, ka man patīk spēle
Tik atkarību! Man patīk tas, ka jūs noklikšķināt uz objekta, un tas nonāk tur, kur tas ir nepieciešams, citas līdzīgas spēles, kuras esmu spēlējis, jums ir jāvelk vienums, un tas ne vienmēr darbojas tā, kā vēlaties, to ir viegli izmantot. un jautri spēlēt, jūs varat jaunināt vienumus, lai nopelnītu vairāk naudas utt., Tas ir ļoti pārsteigts
Tiešām jautra spēle, bet man tā patiktu vairāk, ja nebūtu mini līmeņi vienā līmenī, bet kopumā tā ir jautra spēle
Buildings for Minecraft મનોરંજન ycul
Man patīk spēle, taču šobrīd nav pieejami jauni līmeņi, un es nevaru spēlēt šo notikumu, jo vecie līmeņi nedod jums zvaniņus, lai pabeigtu notikumu...
Spēles ekrāns kļūst melns, tāpēc pēc kāda laika vairs nav iespējams redzēt, ko cilvēki vēlas spēlē. It kā kods ir bojāts un neļaus tam darboties manā planšetdatorā. Ja tas tiktu novērsts, es labprāt pārinstalētu spēli, bet šobrīd es to atinstalēšu.
Tā ir jauka spēle, mēs varam sniegt to, ko klienti pasūta, lūdzu, lejupielādējiet šo spēli un izbaudiet
Es nokārtoju visus AAE restorāna līmeņus. Bet japāņu restorānu nevar lejupielādēt.... Katru reizi ir paziņojums (tīkla savienojums nav pieejams) pēc 59 procentiem... Es mēģināšu vēlreiz, tad sāks sākt un tad iestrēga... Kopš nakts es cenšos. .. Lūdzu palīdziet. Es ārā, lūdzu