Post by vingnatoformhis on Feb 3, 2022 10:42:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada zlata ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
Můj bože, jak ta hra šla z kopce. Pamatuji si, že před čtyřmi lety jsem v této hře zůstal celý den. Teď, když to hraju znovu, si uvědomuji, jak hloupě se hra zhoršila. Hra je nyní plná reklam – pokaždé, když zabijete Buddyho, když hru otevřete a když chcete odemknout nové prvky. Možná si myslíte, že to není omluva, ale před čtyřmi lety jste si je mohli koupit za peníze ve hře. Ostatní zbraně, které byly dříve k dispozici, jsou nyní uzamčeny za paywallem. Prosím. Opravte hru.
Líbí se mi tato hra a všechny reklamy kromě reklam jsou pro mnohé způsob, jako bych tuto hru odinstaloval, ale pokud máte rádi mudrující panenky, je to hra, ale vážně opravte reklamy
Nakonec jsem musel přestat hrát a odinstalovat, protože jsem nemohl sledovat reklamy a neustále mě to nutilo a zaseklo se. Hraje se jinde a je to zábava. Pokud stahujete, vězte, že by mohlo dojít k selhání
Tato aplikace je k dispozici v App Storu pouze pro iPhone a iPad. Kick the Buddy 12+.
Tahle hra je očividně jenom věc na vydělávání peněz. Hra vás nutí kupovat si musíte za reálné peníze a pak se ještě dívat na reklamu tahle hra je hrůza... Po pár sekundách hraní sem ji vypnul.
Měl jsem téměř všechny položky ve hře (kromě věcí, za které musíte platit) a jednoho dne jsem hru spustil a veškerý můj postup byl právě pryč, také hra má waaaaay mnoho reklam, velmi otravné. Někteří lidé říkají, že můžete vyjádřit svůj vztek v této hře, ale já mám vztek jen ze všech reklam a věcí, které jsem ztratil
Hrál jsem to jako dítě, znovu jsem si to stáhl z nostalgie a teď je to prakticky nemožné hrát, není to nic jiného, než reklamy chtějí vyměnit zbraně?, reklamy zabíjejí kamaráda, další reklamy mě skoro nutí ho zabít, což je smyslem celé hry hra Jsem zklamán tím, čím se tato hra stala, protože bývala desetkrát lepší
Toto je nejlepší hra, ale přeji si, aby krev byla zdarma jen za reklamu a co reklamy odstranily nadobro bez peněz
Je to docela dobrá hra ale je tam moc reklam
Docela fajn hra ale trochu me serou ty reklamy s kick the buddym😖😖😖
Naprosto strašné, mívalo jen velmi málo reklam a bylo snadné vydělat peníze a zlato, teď nemůžete ani udeřit kamaráda, aniž byste se museli dívat a podávat reklamy nebo nechat jednu zabírat spodní část obrazovky každých 10 sekund. Někdy také nebude fungovat tlačítko přeskočit reklamu (když zabijete kamaráda) a většinou, i když reklamu přeskočíte, jste nuceni se na jednu podívat. Opravte to prosím, tato aplikace byla úplně zničena všemi reklamami a nebudu ji přeinstalovat, dokud nebude opravena. 😐
Chtěl jsem si koupit buzz one a měl jsem 250, ale psalo to "nemáš internet" a když zapnu WiFi, nekoupilo to, ale načítalo se to hodiny, dokonce jsem čekal 2 dny na načtení, ale nefungovalo to prosím opravte to
Tajné kódy pro nejnovější verzi Kick the Buddy Remastered, nové hry od Playgendary Limited. Hacknutí nové arkádové hry pro Android a IOS.
Na žádné 2. stránce nelze nic koupit. A hodně přidává (někdy), ale špatně tomu dávám 3 hvězdičky
Zahrajte si Super Buddy Kick zdarma na CrazyGames. Je to jedna z našich nejlepších Klikací her!
Super otravné, když někdy jdete na menu, abyste viděli, jaké zbraně můžete použít, reklama se objeví pokaždé, i když dostanete odměnu, když zabijete kamaráda, když kliknete Ne, díky Tato reklama se objeví pokaždé, když je to tááák otravné, zbavte se toho.
Nechápu vás no a že jsou tam reklamy...a navíc je to super hra náhodou tak nemějte takové debilní komenty a jo pokud se vám nelibí tato hra tak někteří ji mají rádi a kvůli vám už moc asi ne a znechutil se mi ten koment je to smutné a blbý tak přestanete s tím. Přeji hezky den+ta hra je TOP!❤⭐⭐⭐⭐⭐.
Kick The Teddy Bear · Save The Bear · Kick The Zombie · Kick The Buddy: Forever · Kick The Ball · Kick The Buddy: Forever Online · Kick The Trump.
jo jeto super hra ale je strašně za sekaná,😥ale i tak stojí za to si ji stáhnout 😜
Pěkný nápad na hru, ale prostě příliš mnoho reklam. A všechno je drahé, takže řeknu, že za výhru se docela vyplatí.
Je to super hra doporučuji všem, kteří se chtějí bavit
Je to fakticky blbá hra hodně reklam a hlavně ten panák,😡dejte tam něco jiného😠
toje přeče super hrá mu že tu si stahnout :-) a dal bich tihle hře pět :-) :-) :-) :-) :-)
... Vita letos v květnu a byla spuštěna na iOS a Androidu v srpnu. ... Nadcházející funkce Pokémon Go Buddy Pokémon vypadá jako vše, co jsme kdy chtěli.
Super až na to dlouhé vydělávání
Bez toho, aby jste do toho investovali nemalé peníze, je ta hra všechno o ničem. Spíš jen takové demo, které Vás má nalákat.
Norozumela jsem tomu
WAYYYYY příliš mnoho přidává. Nemůžu hrát ani 30 SEKUND. Tato aplikace je agresivní, pokud jde o reklamy. I když si koupíte produkty stále na mnoho reklam. Ale tato hra má potenciál, pokud sníží ceny za předměty a přestanou házet doplňky.
Hry docela dobré, ale když si něco koupím, jen se to načítá, opravte tuto chybu
Vypl jsem hru a najednou když jsem ji zapnul znovu tak se vše dalo od začátku špatného jinak je to super hra ale tohle mne naštvalo a byl jsem přihlášen na hry hrát účet
Myslím, že tato hra je zábavná, tyto druhy her jsou vždy plné reklam Nelíbí se mi to na mém telefonu, protože jednou jsem hru hrál a pak se zhroutila a pak byla moje baterie vybitá a hlásilo žádné připojení Zkoušel jsem dostat se do aplikace poté, co jsem ji opravil, měla reklamy každou sekundu Nelíbí se mi, jak se reklamy objevují během jedné sekundy, opravte to, vy hladoví peněz Vývojáři>
Dobrá hra, ALE PŘÍLIŠ MNOHO PŘIDÁNÍ. Dostávám přidání každých 30 sekund a je to rychle otravné!
Představujeme vám Kick Buddy - je to víc než jen hra! Je to top interaktivní akční hra! Zlobí na svého šéfa? Chtějí rozbít všude kolem vás? Chcete více kopy?
Chudák ale hra nikdy nepřestane bavit
Hru miluji, ale množství reklam je naprosto ohromující. Chápu, že je potřebují, ale upřímně, je toho prostě příliš. Přesto je to skvělá hra a pomáhá uvolnit stres. (Edit) Nyní je hra doslova postavena pouze pro reklamy. Když odejdete a znovu vstoupíte do hry, veškerý váš pokrok je pryč. Hra bývala mnohem lepší, jsem z toho zklamaný.
Tato hra má tolik reklam a ve skutečnosti to bývalo dobré s absoulutley žádné reklamy nečekejte 1 optinol za zlato tvůrci byli chamtiví a přidali tolik vynucených a optinolových reklam, to je hrozné!
Neni to prilis obsahla hra
Stáhnout Kick the Buddy APK - Nejnovější Verze 1.0.6 Pro Zařízení Android - Relief stress with Kick the Buddy! Limitless arsenal to beat at your disposal!
odinstalovano... nedivim se uz ze je v lidech takova nenavist, kdyz jsou hry jako je tahle...
Tato hra je opravdu zábavná. Když jsem byl mladší, hrával jsem to pořád. Ale teď je zklamáním, kolik reklam mají. Až porazíš kamaráda. Dostaneš inzerát. Odemykání u konkrétní zbraně. Dostaneš inzerát. I když kliknete na pás karet, zobrazí se vám reklama a upřímně mě to ani nenutí trávit u hry tolik času.
Nene je to víborná hra!!! Aspoň si to já mislím a Baxtrix!!!😠😠😠😠
Máš vztek nebo stres? Co takhle si vybít nervy ve skvělé hře Kick The Buddy? A pokud nervy nemáš, tak se u této hry jistě dobře pobavíš.
Baixar AXA Health Keeper CZ APK | Jogos e aplicativos Android