Post by vingnatoformhis on Feb 3, 2022 10:39:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Catchers: Поймать зомби ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Catchers: Поймать зомби IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше балів ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Catchers: Поймать зомби 2022 version ▞▞▞
брого
не саме круте але клас
Я люблю цю програму ще з дитинства, але зараз я знову граю в неї приблизно півтора тижня, коли раптом гра вийшла з ладу, і я повернувся на рівень 1. Це траплялося вже 2 рази. У мене все ще є зомбі, яких я отримав на вищих рівнях, але мої монети повернулися приблизно до 900, а плутоній повернувся до 10. Я розлючений, і я не думаю, що буду більше грати в цю гру. Можливо, коли проблеми будуть вирішені.
День за днем гра йде на згасаючий настрій. Коли гра була запущена вперше, ця версія була хороша для всіх. «Ви повинні грати більше і більше часу, щоб заробляти монети, одні й ті ж зомбі полюють все більше і більше часу, тобто більш нудні речі».
Мені подобається новий ловець зомбі, він змінив аварію, дякую за оновлення
Я мав жахливий час, намагаючись перезавантажити мій збережений профіль 22 рівня....... Оновіть чудову гру. Я зв’язався з ними, і ми вирішили це питання. Я дуже рекомендую людям отримати цю гру.
Люблю гру, розважайся, коли ти отримуєш зомбі, але я ненавиджу, коли ти збираєшся втекти в кущі, і ти кидаєш батька, але вони швидко втікають, перш ніж ти встигаєш їх зловити, але тим не менш люблю гру, першу гру, яку я грав 1000000000000 /10
Норм але там ваше бо ці зомбі мають к ришки і бочки !👍
крута гра
Не качеться я вдалив свої 3 нужних гри а воно просто не качеться, що робити
У мене не змінюється мова перекладається тільки охотник на зомбі, що робить
Дані не підлягають передачі Чому саме Devs. Слухайте, я знаю, що ви, розробники, багато думаєте, але гра, яка НЕ пов’язана з хмарою даних або обліковим записом у соціальних мережах, є ризикованою справою. Поки розробники не намагаються запропонувати гравцям спосіб мати обліковий запис, який можна прив’язати до наших даних. Якщо це можна виправити, я б повністю поставив цій грі 5 зірок. Бо все інше суперсолідно.
Дуже багато багів коли всіх зомбі ну і вийшли з гри на рік, щоб знати нові я заходу в гру і ще не знайдено зомбі за 1 рік тільки почали шукати теж саме з перезарядом сіток я що маюсь весь щас у грі сидіти!
Якби ти вийшла з ігри і перед тим грала та убивала зомбі і зайшла у гру і далі грала. І ще 1 мінус, щоб усі рівні були відкриті і не чекати поки не вийде час.
Ця гра дууууже хороша.... Забагато реклами дратуватиме вас .....але вона сподобалася....
Гра чудова,щоб вбити час. 82 рівень і кінець. Ще трішки повбиваю час покращувати все і видалю)
Це дурниця, яку я грав у неї, я думав, дозвольте завантажити знову, і що я бачу, що мій старий обліковий запис зник, я не можу довго в нього ввійти, а потім просто продовжую грати, після того як я видалив, оскільки у мене не було місця, і знову встановлю інший обліковий запис немає, і це основна причина, чому я оцінюю цей низький, тому що ви, хлопці, дайте опцію скидання прогресу, а потім дозвольте нам увійти до нашого старого облікового запису, в чому проблема
Я вже зробив усі рівні, тому, будь ласка, додайте більше області та рівнів. У вас всього 82 рівні, це дуже легко
Шлях до багатьох оголошень
Гра неприпустимо заповнена рекламою, реклама з’являлася раз на 2 ігри, але зараз? Це одна реклама на 1 гру. Це просто руйнує враження, коли я граю в зоні з підключенням до Інтернету.
Добре, гра хороша, механіка хороша, контроль хороший, але ця гра не приваблива через брак зброї, як-от просто симулятор лову гарпуна чи щось таке. Можна додати босів для розваги і, насамперед... Чому ми ловимо зомбі заради соку, а не для гри в апокаліпсис, ні! Це просто симулятор ферми зомбі. Розробники! Зробіть свою гру трохи привабливою та насиченою
не плохая гра, прикольний гемплей і гринд не дуже багато, загальним, хто хоче позалипати на пару хвилин ради.
Чудова гра та чудова підтримка гравців також змогли повернути мій прогрес. Але все одно є пара помилок або це може бути особливість, але іноді це дратує, коли ви граєте в цю гру досить довго, ви побачите, що гарпун повертається випадково, іноді це може бути миттєво після того, як він втратив весь імпульс, але іноді це може бути від кількох секунд, часто до 6. Інша справа, що зомбі іноді йдуть у напрямку, у якому ви знаходитесь, і вибивають вас з ладу, що трохи дратує.
починається пристойно, але на третьому етапі це просто нудно. вони скопіювали ворога з другого етапу, і один з ворогів може оглушити кожні півсекунди, якщо він хоче, а потім стрибнути в яму, яка знаходиться на відстані 1 фута від місця його появи, щоб ви пропустили його. плюс отримання 4 дронів займає дуже багато часу, якщо ви не використовуєте реальні гроші для гри. потребує роботи.
Не запустилася
Я давно володів цією грою, і це все ще весела гра! Він також не заповнений рекламою.
Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав, але у мене є одна маленька скарга: дрони коштують дуже дорого. Чи можете ви, будь ласка, зробити так, щоб дрони коштували приблизно 50 плутонію або менше. Це дійсно допомогло б нам отримати більше зомбі. Дякую
Це добре, у ньому багато рівнів, але менше дронів. І якщо ми купуємо дрони, нам потрібно дати багато плутонію (діамант гри), і тепер я також намагаюся отримати плутоній, щоб отримати дрони... Все через це гарно....
Гарно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Где продовження? 81 рівень і все? Так не цікаво.
Ця гра була моєю улюбленою грою, поки дрон не був дуже повільним і було занадто нудно чекати, поки дрон перезапуститься, тому я сподіваюся, що ви зменшите час пошуку дрона
Це весело, але коли ви закінчите, стає нудно
Капок
Бракує оновлень, дуже хороша гра, але в ній майже немає нового вмісту, крім виправлень помилок
за те шо нелза гуляти із музикою
Гра чудова і захоплююча. Але ваша модель монетизації могла б бути кращою. Тільки стартовий пакет і жодних пропозицій щодо покупки. Так, рекламна модель приносить багато грошей, але ви можете заробити більше. Удачі тобі!
Ця гра люкс
LOL APK Для Android пристроїв (телефони, ... скачати Anger of stick 5 : zombie APK ... скачати Zombie Catchers: Поймать зомби APK
Гра норм але постійно переключається на англійську і деякі речі я купляла двічі а то і тричі і не завжди ходила в програму з перешого розу і ще деякі дрібниці, які трохи білися, а так то гра прикольні і цікаво
Я думаю, що грати в ловці зомбі весело та легко, і я б рекомендував її всім. Але йому справді потрібно більше областей, тому що як тільки ви розблокуєте всі області та отримаєте всі різні смаки зомбі, стає досить нудно, тому додати більше областей, ароматів зомбі та зброї/спорядження буде дійсно хорошим доповненням до гри.
Гра класс!
Це неймовірна гра, але коли ви намагаєтеся перемогти боса, це так важко зробити, тому що перший бос продовжує стрибати, а корабель завжди повільний, і, нарешті, вам потрібно утримувати кнопку стріляти, щоб потрапити на велику відстань. Тож якщо вам потрібна гра, яка змусить вас зламати розмежування, будьте моїм гостем.